2021.02.25. Szülinapi ajándék

Szülinapi ajándék

Két évvel ezelőtt, a lányom a 9. születésnapjára kutyát kért, meg is kapta (Lanáról már sokat meséltem itt). Karácsony előtt azonban nekem szegezte a kérdést, hogy micsoda dolog az, hogy én mindenki kutyájáról hajlandó vagyok képet készíteni, csak pont a mi kutyánkról nincs kép?! Nos, hajlandóság még csak lett volna bennem, időm azonban nem volt, a megrendelők várták a saját képeiket. Akkor azt mondtam neki, hogy majd a 11. szülinapjára kap egy képet Lanusról, de bevallom, én el is felejtettem ezt.

Nem úgy Lia! Ő aztán nem felejtette el, és amint február lett, elkezdte rágni a fülem, és kb. naponta háromszor megkérdezte, hogy hogy állok Lana képével. Sehogy nem álltam vele. Végül nagy nehezen rászántam magam múlt héten, hogy ne mással foglalkozzak, és hozzáláttam. Először magát a kutyát készítettem el, mert nyilván ő a legfontosabb része a képnek. Lana testét ide-oda kanyargó szőr borítja, és én szinte szőrszálanként alakítottam ki a végleges képet. Közben pedig törtem a fejem, hogy milyen steampunk elemmel egészíthetném ki, ami jellemző rá, amitől igazán “Lanás” lesz a körítés.

Lana nyakörve és szőrszálanként kialakított mellkasának egy része 🙂

Épp “tanulmányúton” voltam a nappaliban, hogy kicsit összesimogassam őnagyságát, és megnézzem magamnak alaposan, mikor elkezdte csóválni a farkát. Abban a pillanatban tudtam, hogy mi lesz az ő igazi védjegye a képen! A propeller! Lana ugyanis nem jobbra és balra csóválja a farkát, hanem körbe-körbe, mintha egy propeller lenne a fenekén! 😀 Nagyon vicces! Így már meg is volt a fő díszítőelem, mellé pedig még a két kedvenc játéka került a képre. Aki ismeri őt, az pontosan tudja, hogy ezek nélkül még aludni sem tud.

Íme tehát “Lana ala Steampunk Art”:

Lana, a propellerfarkú kutya (és kedvenc játékai)

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT, KISLÁNYOM!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük